MaiNekil on käimas väike ringreis ning kuna Ewert and The Two Dragons tõmbab terve koosseisuga momendil hinge, jääbki Erkil aega tegeleda muude asjadega, mis kõik otseloomulikult seotud muusikaga. "Kui ma teeksin ainult ühte bändi neist kahest, siis ma ei saaks neid väga kaua teha, mul on tõsiselt vaja mõlemat," tunnistas ta ja nentis, et vajab väga vaheldust. 

Kuidas näeb välja MaiNeki loomeprotsess, kui kõik muusikud üksteisest nõnda kaugel asuvad? Mida tähendab bändinimi? Millises suhtes on Erki jaoks omavahel MaiNekk ja Ewert and The Two Dragons? Kellele teeb see bänd oma muusikat? Kas alati peab loomingulisel kollektiivil olema juhtfiguur? Millist mängulist projekti kitarrigeenius hetkel mõtteis mõlgutab? 

Mis on BändiLabor

Mentorprogramm BändiLabor loob kontakte eesti noorte bändide ja professionaalsete muusikute vahel. BändiLabor on Eesti Rütmimuusika Hariduse Liidu loodud mentorprgoramm, mis viib kokku noored eesti bändid ja professionaalsed muusikud, et aidata noortel kiiremini jõuda oma sihtideni ja veel kaugemalegi. Peale mentorsuhete tegeleb BändiLabor veel koolituste ja töötubade korraldamisega bänditegemise ja rütmimuusika mängimise teemadel (bändi helindamine, koosmäng, laulukirjutamine, bändi asjaajamine jne.)

BändiLabori mentorid:
Erki Pärnoja
Marti Tärn
Henno Kelp
Tarvo Valm
Sander Mölder
Jaan Jaago
Janno Trump
Madis Muul