Bändi ninamees Pertti "Nipa" Neumann sõnab, et andsid normaalse kontserdi, ent jäid hiljaks. "Jah, esinesime, aga hilinesime, sest meie tuuribussi murti sisse," sõnas mees Ilta Sanomatele.

Neumann sõnab, et ei saa rohkem aga kommenteerida, sest tema pole vastutav tehnilise poole eest ega tea täpselt, mis bussis juhtus. "Lõpuks tulime kontserdile kahe eraldi autoga."

Ilta Sanomat kirjutas, et hilinemise tõttu olla kontserdikorraldajad lubanud inimestele osa piletirahast tagasi maksta, kuid Delfile kinnitas korraldaja Retro Legendi esindaja Lea Adrikorn, et see ei vasta tõele ning laval ei räägitud sõnagi sellest, et bänd ei tule või et raha makstakse tagasi. Kuursaali esindaja Tauno Värk sõnas, et on teadlik, et rahvas lahkus ja kokku maksti tagasi piletiraha 41 inimesele - neist 39 olid soomlased. "Raha maksti tagasi 41-le, kes lahkusid kohe alguses ning küsisid seda ise kassast," kinnitas Adrikorn.

Ilta Sanomatele sõnas Lea Adrikorn, et kontserdikorraldajad kahtlustavad, et Neumann oli purjus, kuid sõnab veendunult, et ebaõnnestunuks kontserti kõigele vaatamata siiski ei saa.

"Ta pani mingi autopiloodi peale ja esitas kõik Dingo palad, mille järgi neid tuntakse ning andsid tunnise show," sõnas Adrikorn.

"Oleme raha tagasi maksnud kõigile, kes soovisid. Saan aru, miks inimese Dingosse kriitiliselt suhtuvad - neil on mälestus 80ndate Dingost, aga Neumann on ajaga muutunud. Ma kuulasin teda isegi väikese tüdrukuna," lisab naine.

Neumann ise napsist olekut kommenteerida ei soovinud.

Kallis lugeja, kas sina käisid Dingo kontserdil? Kirjelda meile, mis mulje sulle jäi ja kuidas asjad sujusid!