B-Real (kodanikunimega Louis Freese) on tuntud kui ansambli Cypress Hill asutajaliige ja ninamees. Üheksakümnendate alguses tutvus B-Real DJ Muggsiga. Tutvusest sai alguse Cypress Hill, bänd sõlmis plaadilepingu Columbia Recordsiga ja samal aastal ilmus ka omanimeline debüütalbum. Cypress Hilli kaubamärgiks saanud B-Reali vokaal ja DJ Muggsi biidid tõstsid Cypress Hilli esimeseks latiino hiphop grupiks, kes jõudis albumite müügiga plaatinum staatusesse.

Lisaks Cypress Hillile on B-Real kaasa teinud mitmetes muusikalistes projektides – 1996. aastal osales filmi "Space Jam" soundtrackil; koos Deftonesi kitarristi Stephen Carpenteriga moodustas grupi Kush (osalesid ka Fear Factory liikmed Christian Olde Wolbers ja Raymond Herrera). Muuhulgas on ta ilmutanud ka sooloalbumi "Smoke N Mirrors".

Piiratud koguses pileteid B-Reali kontserdile hinnaga alates 20 EUR tulevad müügile Piletilevi müügipunktides, kodulehel www.piletilevi.ee ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti laupäeval 8. oktoobril kell 10.00. Kontsertklubi liikmed saavad pileteid osta aga juba alates 7. oktoobrist.