Brides In Bloomi kokkutulemisest sahistati juba eelmise aasta teisel poolel. Tänavuse aasta alguses sai asi hoo sisse, kui bänd alustas uute lugude salvestamist. 28. märtsil ilmub bändi esimene täispikk kogumikalbum, mille esiksingel kannab albumiga sama nime - "Bad and Beautiful". Loo muusika on kirjutanud Brides In Bloom ning sõnad on seadnud bändi vokalist Mikk Tammepõld.

Mikk Tammepõllu sõnutsi räägib lugu nii heas kui halvas mõttes hulludest naistest. "Loomulikult on inspiratsiooniks isiklikud kogemused. Kellel meist siis poleks olnud kokkupuuteid hullude naistega," muigab Tammepõld. "Peatselt ilmuva plaadi näol on tegemist justkui tänuvõla tasumisega meie kauaaegsetele fännidele. Soovisime ka ise, et lood oleksid ühel kettal koos ja praegu tundus plaadi avaldamiseks täiesti sobiv aeg."

Kogumikalbum "Bad and Beautiful" on bändi esimene täispikk kauamängiv, kuhu on kokku kogutud kõik eelnevate aastate jooksul erinevates stuudiotes salvestatud lood. Lisaks leiab albumilt kolm täiesti uut pala ning ühe kontsertülesvõtte.

Brides In Bloom alustas tegevust 2003. aastal. Bänd vallutas publiku südameid lugudega "The Ride", "Another Way", "Love Criminal" ja meeletust energiast pakatavate kontsertitega. Tegemist oli bändiga, kes jättis Eesti muusikasse oma jälje - kindla ja veenva sealjuures. 2007. aastal teatas bänd oma aktiivse tegutsemise lõpetamisest.

Albumi ilmumise puhul annab Brides In Bloom ka mõned vähesed kontserdid: 1. aprillil Tallinnas, 2. aprillil Tartus, 8. aprillil Rakveres ja 9. aprilli Viljandis.