"Olen mõned aastad tagasi taolist projekti juba teinud, siis küll Margus Vaheriga ja kuna olin Urmas Alendri loominguga juba siis kokku puutunud, ei näinud põhjust, miks mitte teha. Lisaks on Alendri muusika mulle alati meeldinud," põhjendab ta.

Taavi Petersoniga on Birgit ka varem ühist lava jaganud ning omavaheline klapp on neil hea. "Taavi on erakordselt andekas inimene,väga mitmekülgne ja omanäoline muusik. Olen Taavi fänn juba ammu," kiidab Birgit oma kolleegi. Nagu iga uutmoodi projektiga, on ka nendeks kontserditeks valmistumine tõusude ja mõõnadega möödunud. "Siiani on kõige keerulisem leida mulle ja Taavile sobilikud helistikud duettide jaoks, aga oleme need tänaseks kenasti lahendanud," tunnistab Birgit.

Meenutuskontserditel kõlab Alenderi laulude paremik ning Varjun ja Peterson pakuvad vanameistri laulude tulihingeliste austajatena suurepärase vokaalesituse, musitseerides koos kitarrist Jaanus Nõgisto ja pianist Margus Kappeliga. Kontserdid toimuvad 19. novembril Tallinna Kaarli kirikus ning 20. novembril Tartu Salemi kirikus. Lisainfo SIIT