Ürituse pressiesindaja teatas pühapäeval, et festivali territooriumil möödusid päevad rahulikult, enamik vahejuhtumeid toimus väljaspool festivali territooriumit Otepää vallas.

Beach Party festivali territooriumil toimunu põhjal ei algatatud ühtegi kriminaalasja. “Eelkõige seisnes nii politsei kui turvafirma töö turvalisuse tagamises festivali territooriumil ja selle lähi ümbruses ning potentsiaalsete õnnetuste ennetamises,” märkis pressiesindaja.

Ta lisas, et festivalikorraldajatel ja politseil oli kõige rohkem probleeme võltsitud piletite tuvastamise ning nende ostnute poolt avalduste kirjutamine politseile.

Politsei registreeris Otepää kandis festivalipäevade ajal neli liiklusõnnetust, neist ühes sai vigastada inimene. Mitte ühelgi avarii põhjustanud autojuhtil ei tuvastatud joovet.

Beach Party festivalil maanteeameti poolt läbi viidud kamapaania “Sõida kaine peaga” kolm päeva möödusid korraldajate sõnul edukalt. Peaaegu 4450 festivalikülastajat käis puhumas ning kontrollimas valmisolekut autorooli asumiseks.

Maanteameti esindajad ütlesid, et kampaaniat võib igati lugeda kordaläinuks. Esialgsetel andmetel tuvastati alla 50 alkoholijoobes juhti, see on poole vähem kui eelmisel aastal. Politsei avastas ka üheksa narkojoobes inimest.

Beach Party Festivali esimesel päeval astusid üles välisesinejatest HIM, Guano Apes ja Dario G. Teisel päeval esinesid Vengaboys, Darude, Tik N’Tak, Steel Pan Lovers ja Remu plays Hurricanes.