Hip-hop-, r&b-, soul- ja rokklaulja Macy Gray täispikk poolteisetunnine kontsert tutvustab lauljatari viimast albumit “The Trouble With Being Myself”. Soojendusesinejana astub üles Läti instrumentaaldžässi ansambel Kuba ning erikülalisena Norra nu-jazzi grupp Ralph Myerz & The Jack Herren Band.

Macy Graylt on varem ilmunud albumid “On How Life Is” ja “The Id”. 1999. aastal kandideeris Gray Grammyle kategooriates parim uustulija ja parim nais-R&B-hääl. 2000. aastal ilmus kaks Gray vokaallugu Fatboy Slimi albumil “Halfway Between the Gutter and the Stars”, ta laulis filmi “Rush Hour 2” jaoks duetti räpplauljaga Slick Rick ja tegi näitlemisdebüüdi Denzel Washintoni politseidraamas.

Ansamblisse Sugarbabes kuuluvad briti tüdrukud Heidi Range, Keisha Buchanan ja Mutya Buena. 1998. aastal kokku tulnud ansamblilt on ilmunud albumid “One Touch”, “Angels With Dirty Faces”. Bänd on pälvinud Brit Awardsil parima tantsubändi tiitli.

Mõlemad kontserdid tulevad Mezaparksi lauluväljakul, mis mahutab 50 000 inimest ning algavad kell 20. Väravad avatakse kell 18.

Kontsertide pileteid saab osta Balti riikidest.