Ürituse peakorraldaja Ingmar Aasoja toob suuremate maiuspaladena välja neli esinejat. Neist esimene ja tuntuim on Inquisition, juba 1988. aastast tegev Kolumbia juurtega USA black-metal-bänd, kes torkab lisaks tugevale muusikale silma ka äärmiselt tõsise pühendumusega satanismi ning okultismi. Inquisition astub üles festivali n-ö warm-up peo raames 12. veebruaril.

Soomest pärit TotalSelfHatred kuulub depressiivse black-metali tugevamate tegijate hulka ning toob Tapperi lavale kaasa negatiivse laenguga atmosfääri. Bändi 2011. aasta kauamängivat „Apocalypse in Your Heart“ on kriitikud nimetatud selle black-metali aeglase ja emotsionaalse alamstiili etaloniks.

Festivali nimekaim kodumaine esineja on kahtlemata Tharaphita, kes astub seekord üles väga erilise kavaga. Esitlusele tuleb täies pikkuses üks Eesti metali baasalbumeid „Raev“ (1998) ning bändi lavakoosseisul on varuks meeldiv nostalgiline üllatus.

Legendaarset ja omanäolistTšehhi black-metali ringkonda esindab 1996. aastast aktiivne Inferno, kelle loomingut võib kirjeldada kui „esoteeriline, kaootiline ja antihumanistlik black-metal“.

Lisaks astuvad Howls Of Winteril üles Kausalgia (FIN), Sawhill Sacrifice (FIN), Lathspell (FIN), Nyksta (LT), Inquisition (LT), Antagonist Zero (FIN), Vanad Varjud (EST), Langenu (EST), Mortferus (EST) ja Voltumna (ITA).

Piletid 15 EUR (eelmüügist) / 20 EUR (hiljem) on saadaval Tallinnas klubis Tapper ning kaupluses Stanford Music. Warm-up-peo pilet festivalikülastajale 5 EUR / eraldi 15 EUR.