Ei tea, kas tegu oli liigkõrge piletihinnaga, vähese reklaamiga või eestlaste napis orienteerumises hea rockmuusika maailmas, kuid kuulajaid oleks ülimalt kvaliteetse ja vinge bändi kontserdile kindlasti rohkem mahtunud.

Need aga, kes end kohale olid sättinud, pettuma ei pidanud — lavalt paiskus puhast rock’n’rolli juba soojendusbänd Bulleti ajal, mil kitarridest viimast pigistati.

Punti kuulates tekkis tunne, et oleme ajas 15 aastat tagasi läinud, sest lisaks ehedale heavy metalile, mida mängiti, oli ka muusikute enda imidž väga nn vanakool — tukad, maikad ja kummiteksad.

Backyard Babies allahindlust ei teinud ja endast anti parim. Seda oskasid õnneks hinnata ka kõik saalisviibijad, kes mõnusalt kaasa elasid.


Ansamblit oli kuulama tulnud ka Jaagup Kreem, kelle sõnul on nimetatud bänd üks tema suuri lemmikuid.

“Mulle meeldivad asjad, mida tehakse isuga. See on lihtsalt võimas!” kirjeldas ta kontserdilt saadud emotsioone.

“Et hea olla, pole vaja käte peal käia. Mehed teevad, mida oskavad ja nad teevad seda südamest,” rääkis Jaagup Publikule.

Temagi meelest oleks saali rohkem inimesi mahtunud, kuid et tegu on niši bändiga, võiski hõredat saali oodata.

“Soomes näiteks on hoopis teine teema. Seal teatakse sellisest musast rohkem ja osatakse hinnata,” lisas ta ja kinnitas samas, et õhkkond eilsel kontserdil oli super.

Ka Piret Järvis ja Kallervo Karu olid kohal.

“Tõeliselt lahe ja seda otsast lõpuni!” arvas Piret kontserdist.

“Tegu on ülimalt professionaalsete muusikutega, keda on lahe jälgida ja kuulata. Backyard Babies’il on hea energia!”