"Ukraina bändi lauljat tabas laval terviserike. Loodame, et tema elu õnnestub päästa. Praegu on seisak programmis, aga me oleme otsustanud festivaliga jätkata. Loodame, et meedikud suudavad laulja elu päästa," sõnas festivali korraldaja Indrek Ditmann kella 19.15 paiku.

Bänd oli lavale astunud veidi enam kui tund varem. Üks kohalviibinu rääkis Publikule, et esiti polnud märkigi, et midagi võiks valesti olla, aga ühel hetkel varises solist lihtsalt kokku. Järgnes paras kaos, sest keegi ei saanud aru, mis ikkagi juhtus. Väidetavalt seiskus mehel süda.

Kontsertides tekkis paus - kella 19.47 ajal kinnitati festivalikülastajatele, et Denisenko sõidutatakse kiirabiga Tallinnasse haiglasse. Sinna sõidavad ka tema bändikaaslased. Festivalile varakult kriipsu peale ei tõmmatud, programm jätkub.

Kell 22.30 sõnas Indrek Ditmann, et hetkel on bändiliikmed suundunud hotelli ja ootavad uudiseid haiglast.

Ivan Denisenko on tuntud Ukraina kunstnik ja kultuuritegelane. Ivani muusikutee algas paralleelselt kunstiõpingutega Ukraina Rahvuslikus Kunsti ja Arhitektuuri Akadeemias. Ülikoolis vaimustuti kohe tema uskumatult sügavast bassist.

Ivan Blues & Friends nimelise bändi esimene kontsert toimus 2007. aasta 31. detsembril Kiievi baaris nimega Rag-Time. Sealt alates on bänd tegutsenud regulaarselt, esinedes klubides, kontsertsaalides ja koolides üle Ukraina. Tänaseks on bänd salvestanud 3 albumit.