Uuspõllu sõnul on tal talle usaldatud ülesande üle väga hea meel. “See on austav ülesanne, mida täidan rõõmuga.” ütleb bluusilembene näitleja. “Olles ise suur bluusisõber tekitab õhtujuhi roll parajalt närvikõdi. Kindlasti on suurepärane tunne kuulutada välja suuri tegijaid, kelle hulgas on selliseidki, keda juba lapsepõlvest peale imetlenud olen!”, lisas Uuspõld.

Augustibluusi muudab Uuspõllu jaoks ainulaadseks festivali lummavalt positiivne aura, mis niigi kauni Haapsalu linna festivali ajaks veelgi erilisemaks teeb. “Vägeva tunde loob just see, et mul on võimalik kohtuda publikuga – nende inimestega, kes selle aura loovad – justkui tervikuna.”

Varasematel aastatel on festivali konfereerinud Mart Mardisalu, Gunnar Graps, Margus Pilt, Andres Põllu ja Emil Rutiku.

Augustibluusi raames toimub festivali kaheksal laval kokku 30 kontserti. Pealava asub piiskopilinnuse õuel, kus reedel algavad kontserdid kell 18:00 ja laupäeval kell 17:00. Täpsema ülevaate esinejatest leiab festivali kodulehelt www.augustibluus.ee Festivali passid, mis tagavad sissepääsu kõikidele festivali kontsertidele ja ööklubisse, on müügil Piletilevis. Kohapeal on võimalik soetada ka üksikute kontsertide pileteid eraldi.