Viimasena lisandus esinejate nimekirja Moskvast pärit ansambel Vladimir Rusinov & The Jumping Cats. Tegemist on idanaabrite ühe tunnustatuima bluusigrupiga, mis on nõutud saatebänd ka paljude välismaiste artistide Venemaa tuuridel.

Ansambel loodi kitarristi Vladimir Rusinovi eestvedamisel 2003. aastal Moskvas. Bändi kuuluvad loomishetkest alates ka Mihhail Belov (bass) ja Ksenia Dubrovskaja (trummid), moodustades ühe parimatest rütmigruppidest kogu Venemaal. The Jumping Cats on ennast tõestanud nii kodu- kui välismaal - esinetud on lugematutes klubides ning kümnetel festivalidel Euroopas ja Ameerikas.

Bändi frontman Vladimir Rusinov on jõuline ning hingestatud kitarrist ja laulja, kes võitnud 2002. aastal maineka Venemaa kitarrikonkursi “Hendrix Contest”. Rusinovi sõnul pakuvad nad 5. augusti õhtul Augustibluusi pealaval rahvale segu erinevatest bluusistiilidest, vürtsitades seda swingi, funki, surfi ja souliga.

Festival Augustibluus toimub käesoleval aastal 18. korda. Festivali raames toimub kahe ööpäeva jooksul kuuel laval 20 kontserti, avatud on öine jämmiklubi ning toimuvad töötoad. Festivali passid on müügil Piletilevi müügikohtades ja Statoili teenindusjaamades veel ainult täna soodsama hinnaga! Rohkem infot festivali kohta: www.augustibluus.ee