Henrik Kalmet — tõtta appi vahetekste kirjutama!

Poiste kiituseks peab ütlema, et iga nurga pealt on tunda, et asi läheb neile väga korda ja proove on tehtud suure hoolega. Lausa nii hoolega, et sellistel vanadel kaladel nagu Uku Suviste ja Koit Toome tundub jalg kohati värisevat. Põhjuseks ilmselt üks seni harva esinev lisand nende tavapärases repertuaaris — huumor, mille maaletoojaks valitud Karl-Erik Taukar.

Ometi, kui meenutada sellesama kontserttuuri ambitsioonika sarkasmiga vürtsitatud reklaamtekste, mille autoriks Henrik Kalmet Linnateatrist ja superstaarisaate juhtide hulgast, tekib üsna suur pettumusmoment, sest “killud” on puised ja publik naerab harva. Henrik, tõtta ruttu appi vahetekste nuputama! See on lausa hädavajalik!

Repertuaar — midagi igale maitsele (ja mitte maitsele)

Repertuaari koha pealt etteheited puuduvad. Mitte, et säärane muusika tavaliselt kuulata kõlbaks, kuid imalal naiste ära moosimise õhtul sobib küll, pealegi see pidavatki ju olema Toome-Taukari-Suviste ühiskontserdi eesmärk: päästa iive, tuua pruudid kodumaale tagasi ja kehtestada neile lausa oma palk. 

Nõudlikum maitse leiab ka mõned helged pärlid — Taukari esituses Ultima Thule “Lennelda priiks” ja Robbie Williamsi “Feel” õnnestuvad tõesti väga kenasti ning meisterlik kitarrist Jorma Puusaag saab korraks isegi soolot mängida ja tunda end magnetofoni asemel pillimehena. Muidu keerleb kava Suviste ja Toome tuntud hittide nutikamate ja vähem nutikate aranžeeringute ümber ning soritakse usinalt ka Eesti muusika kullafondis.

Rohkem julgust, rohkem publikuga suhtlust paluks…

Üks asi häirib siiski väga: arvestades, et palju esitatakse tempokaid tantsulugusid, siis võiks ju julgustada publikut veidi ringi liikuma, tantsima, telefonidega vehkima, pilte ja videosid tegema. Kuna tegu oli alles esimese kontserdiga, siis on aega veel asja parandada ning tahaks julgustada ka Koitu ja Taukarit publiku hulgast neidusid valima ja neid lavale tooma nii, nagu Uku tegi!

Lühidalt: soovitaks minna küll, sest jala tõmbab tatsuma, põnev on jälgida, kuidas noorhärrad harjutamise tulemusena oma etteastet parandavad ning lisaks mängivad Uku ja Koit endale saateks klahvpille ja Taukar kitarri ning näevad laval väga head välja.

Vaata pilte:

Kontsertide toimumisajad:

Täna!
Pärnu Kontserdimaja
Pilet: 14.00 €

R.08.03.2013 19:00
Põlva kultuurikeskus
Pilet: välja müüdud

L.09.03.2013 20:00
Vanemuise Kontserdimaja, Tartu
Pilet: 14.00 €

P.10.03.2013 19:00
Vene Kultuurikeskus, Tallinn
Pilet: 15.00 €