Rock Cafes saab sel laupäeval näha ja kuulda aga midagi erakordset, midagi, mida iga päev ei näe - Smilers astub lavale koos keelpillikvarteriga. Kontserdi muudab märkimisväärseks asjaolu, et lisaks keelpillidele löövad kaasa ka puhkpillid - saksofon, tromboon, trompet. Vahetult enne jõule toimuv ülesastumine loob publikul pühadeks mõnusa meeleolu.

"Tegemist on kahtlemata maiuspalaga tõsistele Smilersi austajatele ja üritusega kus iga endast lugupidav fänn on kindlasti kohal," kommenteerib tulevast esinemist bändi juhtfiguur Hendrik  Sal-Saller. "Kuulda saab kõiki Smilersi hitte ja neid mitmeid väga huvitavates aranzeeringutes. Kuna projekt on kontserdikorraldajaile suhteliselt kallis, siis esineme sellise koosseisuga väga harva ja kui üles astume, siis see on sündmus omaette," lisas Sal-Saller.

Smilers on eesti pop-rock ansambel, mille eestvedajaks on laulja-kitarrist Hendrik Sal-Saller.  Ansambel asutati 1993. aastal Helsingis, kuid grupp saavutas kommertsedu ennekõige 1990ndate aastate teisel poolel Eestis. Smilers on avaldanud 14 albumit, neist viimatine "2009" ilmus tänavu 24. novembril. Bänd on võitnud mitmeid kõrgeid kohti Raadio 2 aastahiti tabelis kui ka arvukalt auhindu Eesti Muusikaauhindade jagamisel.

Uksed Rock Cafesse avatakse 19. detsembril kell 21.00, piletid on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti.