Spearsi management soovib ebasobivate piltide levikut takistada, sest lauljatari imago on viimaste aastatega alla käinud, kirjutab Iltalehti.

Lehe andmeil on Britney piltide avaldamisele karmid reeglid seadnud: ta soovib kõikide piltide õigusi, soovib kõik avaldatavad pildid ise välja valida, keelab piltide avaldamise 30 päeva jooksul pärast kontserti ning ühtegi pilti internetti ei luba.

"Nende tingimustega ei saa sõltumatu ajakirjandus kuidagi nõustuda. Kui me praegu selliste nõudmistega lepime, levib see kulutulena üle maailma ning järgmine superstaar nõuaks juba samasugust kohtlemist. See aga viiks meedia kiirelt olukorda, kus meil ei oleks enam mingeid õiguseid," räägib Soome rahvusringhäälingu (YLE) juht Marjo Ahonen.

Teiste hulgas boikoteerivad Britney Soome kontserti Helsingin Sanomat, Aamulehti, Lehtikuva, MTV3, Nelonen, Ilta-Sanomat ja Iltalehti.

Britney saabub Soome täna pärastlõunal ja sõidab tagasi Rootsi kohe pärast esinemist. Kui kontserdipaika Hartwall Arenale oodatakse uhket showd, siis lava taga käib rahulik elu - Britney keelas tagaruumides igasuguse alkoholi.

Järgmisena esineb Spears Moskvas.