Ronan ja teised bändiliikmed — Stephen Gately, Shane Lynch, Mikey Graham and Keith Duffy — on juba valmis saanud ka oma uue singli “Better”. Lugu kirjeldab hästi poiste lapitud suhteid pärast 2000. aastal laiali minekut.

Loole tehti kõmuline video, kus gei bändiliige Stephen on mehega lähedane — esimene poistebändi video, kus figureerib geipaar. Ronan loodab, et video aitab inimestel olla sellised nagu nad on.

“Oleks ju lihtne minna odavale tuurile ja teenida palju raha, panna see endale taskusse ja kulutada paari aasta puhkuste peale ära. Kuid mis me sellest tegelikult saaks?” on Boyzone’i esiliige Ronan Keating veendunud, et kui teha, siis juba korralikult, kirjutab The Sun.

Stephen räägib, et bändi lagunemine mõjus talle laasatvalt ja mees vajus mõneks ajaks sügavasse depressiooni. “Langesin justkui musta auku ja hakkasin ravimeid tarbima.”

Ja kuigi Ronan Keating alustas edukalt soolokarjääri, ei olnud ta oma kolmanda ja neljanda plaadiga enam sugugi rahul. “See ei tee inimese enesehinnangule küll head, kuid aitab hinnnata asju, mis jäid minevikku,” räägib ta.

1993. aastal loodud bänd teatas juba eelmisel aastal taasühinemisest, kui nad esinesid heategevusüritusel Children In Need. “Me oleme vormis, näeme head välja ja meie üldine suhtumine on paranenud,” on Ronan uuele võimalusele ühineda õnnelik.

Boyzone läheb järgmise aasta mais tuurile, mille käigus esinetakse Euroopas ja Aasias.