Etendus jõuab vaatajateni klubi Hollywoodi napis, vaid 150-kohalises ruumis Eesti tuntumate poplauljate mängitud seitsme tegelaskuju kaudu.

Geipaar Andero Ermel ja Lauri Liiv, lesbitüdrukud Maarja-Liis Ilus ja Janika Sillamaa, HIV-positiivsed armastajad Koit Toome ja Ele Milistfer ning jutustaja rollis Vaiko Eplik moodustavad tühermaal vanas tööstushoones elava boheemlastest sõpruskonna. Nad armastavad, tülitsevad, loovad ja surevad. Aidsi.

Meeldejäävamaid hetki muusikalis saab nautida Vaiko Epliku, Andero Ermeli ja Ele Milistferi esitluses. Ka teised poplauljad suudavad esietendusel esialgsest kohmetusest teise vaatuse alguseks vabaneda.

Lavastaja ja produtsent George Malvius ütleb ise oma etenduse kohta nii: „Rent” on lugu armastusest ja sõprusest, sellest, mida võib raske haigus inimestega teha.”

Muusikali idee autoriks on Jonathan Larson, kes on kirjutanud nii muusika kui ka sõnad. Larson suri enne esietendust, mis toimus 13. veebruaril 1996, ega saanud kunagi oma tööle omistatud auhindadest osa.

Muusikal hõlmab eri muusikastiile, alates popist kuni latiinorütmide ja rokini.

Muusikal etendub Tallinnas klubis Hollywood detsembris 20 korda. Saali mahub vaid 150 inimest. Piletid maksavad noortele vanuses kuni 25 aastat 195 ja vanematele 295 krooni. 10 protsenti etenduse piletituludest on plaanis kasutada otseselt aidsi ennetustööks.