Albumid Soli Deo Gloria (1993), 7 (1996), Welcome To Earth (2000) ja nende eelviimane, dark wave’i meistriteos Harmonizer (2002) on kõik kantud erinevate stiilide kaleidoskoobist. Kraftwerk, Front 242, Skinny Puppy, OMD, The Young Gods — nende nimede mõju on erineval moel Apop’i muusikas aimatav.

2005.a. augustis ilmunud albumi You and Me Against the World esiksingel In This Together tõstis bändi kiirelt kõrgemale kui kunagi varem. Liider Stephan Groth on peale loomingulist pausi tagasi hoopis rockilikuma materjaliga. Taas on bändis kitarrist Anders Odden, kes kuulus koosseisu kuni 1999. aastani ning tulemus on kindlalt lugude saundides tunda: elektoonilised synth-maailmad vahelduvad massiivsete kitarririffidega. Stephani unustamatu vokaal paiskub esile otsekoheselt ja kohati unelevalt.

Apop’i diskograafias leidub märkimisväärne hulk kavereid — The Cure’i Strange Day, Metallica Fade To Black ja Nothing Else Matters, OMD Electricity, Kraftwerk’i Ohm Sweet Ohm, The Velvet Underground’i All Tomorrows Parties ja Kim Wilde’i Cambodia. Kõik need töötlused on välja antud äsja ilmunud plaadil Sonic Diary. Loomulikult leidub seal ka Eesti publikule tuntuim lugu, The House Of Love’i Shine On.