Tommy Cash on raketina põrutanud mitte ainult maailma muusikataevasse vaid teinud katki ka terve interneti. Tema julged ja viimse detailini läbimõeldud muusikavideod panevad jahmunult suud maigutama isegi noored mässumeelsed ning YouTube’ist on popimaid videosid kokku vaadatud miljoneid kordi (täpsemalt umbes 27 385 800 korda ning siia alla on arvestatud vaid muusikavideod)!

Mitmete miljonite vaatamisteni on Eestist seni küündinud vaid Stig Rästa ja Elina Borni eurolooga seotud videod, kuid ka need jäävad Tommy Cashile alla rohkem kui poole võrra.

Õllesummer Festivalil toimuv Tommy Cash XXL live on seni kõige suurem Tommy Cashi live-kontsert Eestis.

“Meie eesmärk pole niisama šokeerida. Meil on läbimõeldud kontseptsioon ja ükski detail ei pääse lavale lihtsalt selleks, et kellelgi suu lahti kukuks. Tommy Cashi muusika ja visuaal on kindla sõnumiga. Õllesummer Festivalil tuleb sellise produktsiooniga live, mida me ise kunagi varem teinud ei ole ja töötame väga kõvasti, et tuua sinna maailmatasemel show,” ütleb Tommy Cashi manager Anna-Lisa Himma.

Tallinna live on alla 18-aastastele mittesoovitatav! Pileti 8. juulil toimuvale Tommy Cash XXL kontserdile Tallinna Lauluväljakul saad osta siit. Lisaks neile esineb Õllesummer Festivalil kümnete kodumaiste artistide kõrval Kasabian (UK), Hurts (UK) ja Ёlka (RU).