"Tunnen end laval tähtsalt, kuna ainult mina oskan seda muusikat nii mängida," jutustas ta. "Ma armastan endiselt oma rahvusvahelist karjääri alustanud laulu ("Fairytale" toim.), kuid kirjutan 4-5 kuu jooksul vaid ühe poploo oma fännide jaoks ja ülejäänud aja tegelen klassikalise muusika loomise ja esitamisega."

"Leave Me Alone" on Rybaki uusim lugu, mille ta pühendas ühele tüdrukule, kes on helistanud talle lakkamatult iga päev viimased 3 aastat. "Ta terroriseerib ka mu vanemaid ja sõpru. See on ebaaus, ma vihkan seda!" kurvastab noormees, kes loodab siiski, et fännitar lõpuks ometi ta hinge rahule jätab.

"Kõike on vaja mõõdukas koguses. Mulle ei tee tüli see, kui mõnikord fännid mulle koju tulevad, kingitusi toovad, näiteks mõne pehme karumõmmi või muud säärast. Aga see on juba liig mis liig, mis see tüdruk teeb," leiab ta. Üks asi veel, mis talle fännide puhul nalja teeb, on kuulub kategooriasse "ainult Venemaal". "Jah, muidugi laulan ma neile vene keeles, aga veider on see, et nad imestavad, miks ma aastas vaid paar korda esinen, kui ma elangi seal. Ei ela!" naerab Rybak.

Kuula lugu: