Uus superhitt kirjutati üheskoos Saaremaalt pärit noore ja andeka produtsendiga Crius. Nõndaks saigi esitajanimeks Kivisaar x Crius, pala nimeks "Aeg ei hooli".

Kivisaar helistas Criusele 9. novembril, sest alati tundus, justkui aega oleks jube palju. "Ühel hetkel seda aega ei olnud enam ja oli päris suur oht, et ta ei valmigi sünnipäevaks," kirjeldas Kivisaar hommikuprogrammi eetris loomepaanikat. Lugu pidi nimelt valmima juat 16. jaanuariks, mil on tema sünnipäev.

Lugu ise on valminud väga moodsal moel. "Ma ei ole Criust oma ihusilmaga mitte kunagi näinud. Me ei ole kordagi kohtunud," naeris Kivisaar eetris ning tõdes, et küllap enamus maailmas kuulatud hitte ongi nõnda sündinud, et produtsent ja muusik asuvad erinevates kohtades.

Omavaheline suhtlus nägi Kivisaarel neil Criusega küllaltki koomiline välja. "Kui saavad kokku kaksi nimest, kes kumbki teineteise keelt ei räägi ja siis üritatakse käte ja jalgadega selgeks teha."

"Sõna otseses mõttes häälitsuste abil üritasin selgeks teha, mida ma täpselt tahan. Püüdsime siis kuidagi hakkama saada, me kohe ei leidnud ühist keelt," kirjeldas Kivisaar ja tõdes, et esimene demo läks nahka.

"Vahepeal juhtus kõige hirmsam asi, ta saatis kaks erinevat demot! Mul pea täiesti plahvatas," naeris mees. Ent viimasel otsal läks hoog üles ja laulukirjutamine lippas kergemalt. "Mõtlesin, et prooviks nii palju ise teha kui võimalik – mõtlesn et kui keeruline see neli rida ikka ära teha on. No jumal-jumal kui keeruline," tõdes Kivisaar, et ka laulusõnad ei sündinud õhust ja armastusest, vaid ikka keerulise loomeprotsessi tagajärjel.