Esmakordselt toimuv Retrobest on kvaliteetne ajarännak kõigile, kes armastavad eelmiste kümnendite muusikat. Festivali väliskülalisteks on Thomas Anders ja Modern Talking, Boney M, F.R. David, Haddaway, N-Trance, Maria Nayler ja säravaim ABBA muusika live-show. Festivali üheks tippesinejaks on DJ Bobo, kes esineb Eestis esmakordselt koos live-bändi, tantsijate ja taustalauljatega.

Unustamatud Eesti hitid toovad meieni Koit ja Sarah ehk Code One, Caater & Ladies, Black Velvet ning Otepäält tuule tiibadesse saanud Marju Länik. Videodiskor Arno K äratab kustunud retromälestused ellu ajastu popimate muusikavideotega.

Korraldusmeeskond lubab väliskülalistelt efektseid etteasteid, mis on täidetud vaid artistide kuulsaimate lauludega. Kõiki esinemisi saadab meeldiv äratundmisrõõm ja võimas valgus- ning pürotehnika show.

Lisaks lauljatele liiguvad kontsertpaigas ringi telestaarid ajast, mil kanalite vahetamiseks tuli televiisoril nuppe keerata. Festivali korraldajte snul on oma kohaloluga lubanud vanu aegu meenutada Mitch Buchannan “Rannavalvest”, B.A. Baracus “A-rühmast”, retroajastu kõige targema autoga KITT-iga sõidab kohale Michael Knight ja loomulikult mees, kes suudab ka pöördukse pauguga kinni lüüa — “Chuck Norris”. Kodumaistest kangelastest on kohaloleku kinnitanud Otto-Triin ja kõigi suur sõber Leopold.

Retrobesti külalised on lahkelt oodatud kandma 80ndate 90ndate rõivaid ning aksessuaare. “Pühkige sama ajastu neljarattaliselt tolm, puhastage karburaatorid, vahetage küünlad ja saatke kirjasõpradele kutse ning olete oodatud peole legendaarse Sierra, Lada või Kadetiga,” kutsuvad ürituse korraldajad.

Retrobest on Otepää linna 900 juubeli lõppkontsert. Juubeliaasta kogu programmi kohta saab lisainfot aadressilt www.otepaa.ee/otepaa900.

Retrobest toimub Pühajärve ääres 1. ja 2. juulil 2016. Ainult esimestele on detsembris piletid saadaval parima hinnaga 24 eurot. Retropiletid on müügil alates 4.detsembrist www.retrobest.ee ja Piletilevis.