EAST 17 on tagasi ja valmis üllatama oma vanu ja uusi fänne live-showga. Bändiga on liitunud legendaarne inglise laulja ja laulukirjutaja Robbie Craig, kes saavutas  laiema   tuntuse singliga "Women Trouble”, mis valmis koostöös Artful Dodgeri ja Graig Davidiga

Nende 1994. a singel „Stay Another Day“ jäi edetabelite tippu viieks nädalaks ja oli sama aasta Jõululugu number 1, ja seda peetakse siiani klassikaliseks jõulu hümniks.

Bändiga on liitunud legendaarne inglise laulja ja laulukirjutaja Robbie Craig, kes saavutas laiema tuntuse singliga "Women Trouble” ,mis valmis koostöös Artful Dodgeri ja Graig Davidiga.

East 17

EAST 17 on üks maailma menukamaid poistebände, müües üle 18 miljoni albumi ning luues üle kolmekümne nr 1 singli mitmes erinevas riigis üle maailma.

East 17 koos Robbie Craigiga on viimasel ajal esinenud edukalt kõikjal Euroopas, samaaegselt töötades oma uue albumiga.

Robbie Craig Robbie avastas huvi muusika vastu juba 5-aastaselt, kui ta hakkas õppima, trumme mängima, laulma ja muusikat kirjutama. 16- aastaselt allkirjastas ta oma esimese plaadilepingu Street Soundiga. Sellele järgnesid koostööd Craig David, Victoria Beckham (“I wish I” – 2002), Gerideau (“Who’s the better man” – 2001), Shola Ama (“I’m yours” – 2000), Conner Reeves, Toby Smith ja Stewart Zender (Jamiroquai), Gary Barlow (Take That) ning Alan Glass.


Tehniline vokaalne perfektsionism murdis Robbie Craigi singliga „Woman Trouble“ maailma muusika edetabelitesse. See suurepärane edu tõi talle äramärkimise Briti Heliloojate ja Laulukirjutajate Akadeemia poolt, võites Ivor Novello auhinna parima laulu eest (2001).

Meeleolukal uusaastaööl CatHouse Concert Hall-i live-showl saab kuulata East 17 suurimaid hitte nagu: Stay, It´s alright, House Of Love, If You ever, Stay Another Day' ja paljusid teisi. Lisaks eksklusiivne live-perfomance hitloole “Woman Trouble”.

Piletid alates 25 € müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoilid jaamades üle Eesti.
CatHouse Kontserthalli uksed avatakse kell 23:00.