Aastahiti särava auhinnagala juhtide riietuse dikteerib ka sel aastal tuntud stilist Karolin Kuusik, kes eelmisel aastal Heidy kõigepealt vahuselt voogavasse ning seejärel ohtlikult minisse riietas.

Sel aastal lubab stilist palju värve ja detaile muusikast ning muusikutelt.

„Käed on mul õmblustööd hetkel täis, Heidy dikteerib kaassaatejuht Roberti riietuse nagu naised ikka. Laupäeval astub Heidy lavale nii minis, mis on seotud muusika ja ka balletiga, kui ka pikas kleidis, mille erkroosal kangal säravad kommid ning tähekesed,” lubab Karolin ühendada lapseliku ülipidulikuga.

Roberti kostüümist stilist täpsemalt ei räägi, lubab vaid, et kaks saatejuhti harmoneeruvad suurepäraselt tänu detailidele, mis neid ühendavad. Küll aga tuleb Robertil vähem vaeva näha kostüümi vahetamisega kui tema naispartneril.

„Tanel, kes muidu on paadunud rokimees, näeb kindlasti veel rokilikum välja, kuid baariomaniku ametis ei saa unustada, et samal ajal tuleb osata ka šikk välja näha,” muigab Karolin, kes on nõuks võtnud Padar muuta härrasmehelikuks rokikuningaks.

Kui aga muusikasõber või auhinnagala külaline peaks nõutult riidekapi ees seistes õlgu kehitama, siis soovitab Karolin inspiratsioonil end lennutada lasta just mööda muusikamaailma. „Heidy muusikast inspireeritud minikleit võikski olla see, millega teised kokku püüavad sulanduvad.”

Raadio 2 Aastahitt 2008 auhinnagala koos värvikate kostüümidega jõuab Eesti Televisiooni laupäeval, 3.jaanuaril kell 21.30.