Sandra (Sandra Ann Lauer) on sündinud 18. mail 1962 .aastal Saksamaal Saarbrückenis. Tema lauljakarjäär sai hoo sisse tollases tütarlasteansamblis Arabesque ja kes siis ei mäletaks väga lõbusat laulu "In for a Penny In for a Pound". Aasta 1984 oli Sandra karjääris murranguline. Ta otsustas jätkata sooloartistina. Selle tõuke andis kindlasti tema abikaasa ja produtsent Michael Cretu, kelle käe alt on tulnud enamus Sandra loomingust. Sandra on artist Suure algustähega ning vaieldamatult ikoon kaheksa- ja üheksakümnendate aastate popmuusikamaailmas. Sandra on suutnud oma loomingu jäädvustada ajalukku ja see püsib seal kindlalt.

Üks populaarseimaid hittsingleid Sandra repertuaarist on "Hiroshima", mis oli pühendatud Jaapani tuumakatastroofile. 1985. aastal ilmus temalt esimene kauamängiv ja sealt põrutasid Euroopa- ja Skandinaavia edetabelite top kümnesse "Maria Magdalena" ning "In The Heat Of The Night". Aasta hiljem "Innocent Love" ja "Loreen" Ning muidugi vaieldamatu nii Sandra kui ka tema fännide lemmik "Everlasting Love".

1988. aasta albumilt "Into A Secret Land" on meenutamist väärt "Heaven Can Wait", "Secret Land" ja "We`ll Be Together". Stiililiselt olid teosed läinud pisut kaasaegsemaks ja muusika poole pealt moodsamaks. Aastat 1989 jääb meenutama mega-singel "Hiroshima", mis kerkis suurimaks edetabelihitiks Saksamaal. Üheksakümnendatest tuleb kindlasti veel meelde "Johnny Wanna Live".

Sel aastatuhandel on Sandra üllitanud mitmeid laule, mis küll tollastele edetabelihittidele vastu ei saa, aga on sellest hoolimata nautimist väärt. 2012. aasta lõpus ilmus viimane album "Stay In Touch", mis on erinevates muusikaringkondades saanud vaid positiivset tagasisidet. Suure töö on ära teinud laulukirjutaja/produtsent Jens Gad ning tantsumuusika kollektiiv Blank & Jones. Tasub kindlasti kuulata sellelt "Infinity Kiss" nimelist singlit ja saada aimu, mis vahepeal on muutunud.

Pärnu Vallikäärus on õhtu jooksul võimalus nautida head sööki ja jooki, suurepärast seltskonda ja ohtralt kvaliteetset retrohõngulist head muusikat! Väravad pidustusteks avatakse kell 17:00. Piletid on müügil Piletilevi müügikohtades üle Eesti.