Videos tunnistas Tasha, et on samaaegselt abikaasaga armatsenud ning last imetanud. "Me oleme mõnu tundvad olendid. Me oleme mõeldud ennast nautima ning kõik tegevused võivad olla orgasmilised," ütles Maile toona videos. "Paljud inimesed on minult küsinud, kas on okei samaaegselt seksida ning last imetada. Mina ja mu eksabikaasa tegime seda, mina hoidsin last süles ning minu toonane mees võttis mind tagant." Naine sõnas, et armatsemine ei ole mitte kunagi, mite üheski olukorras vale.

Küll ei mõtle kõik nii nagu Tasha. Peale video avaldamist süüdistati teda isegi intsestis. Taolistele süüdistustele vastas naine oma järgmises videos: "Minu kolmekuune laps ei saanud sel ajal absoluutselt ilma minuta olla. Ta oli minu külge 24/7 aheldatud, ka öösel. Nii seksisime me siis kui ta lamas minu kõrval või minu peal. Sellel, mida meie tegime pole mingit pistmist minu pojaga, tema ei olnud osa sellest, mida mina ja minu abikaasa tegime."

Selle aasta juuli alguses astus Maile üles ka Suurbritannia hommikusaates This Morning, kus sõnas, et paljud vanemad on seksinud samas toas, kus viibivad nende lapsed ning selles ei ole midagi halba.

Mõlemaid videoid näed siit: