2pac ehk Tupac Amaru Shakur

Kahtlemata on kõik mustanahalised räpparid Tupaci kõrval poisikesed, sest see mees oli seadusega niivõrd pahuksis, et tegi selle vastasseisu lausa oma loomingu keskmeks. Tema album "Me Against the World" on muide vanglas salvestatud. 2pac oli veendunud, et USA seadused on mustanahaliste inimese vastu suunatud, et võimuesindajad on korrumpeerunud ja rassistlikud. Ta oli sedavõrd kurikuulus "must lammas", et ta loomingut püüti keelata, mõningate allikate väitel erinevates kuritegudes süüdi lavastada (tulistamised, vägistamised jne.) Vägistamise eest kandis ta ühtlasi oma kurikuulsa karistuse, enne mida üritati teda korduvalt tappa ning 1996.aastal see ka õnnestus. 

Christian Slater

Narko- ja alkoholipattude sekka pakub veidi põnevust Christian Slater, kes üritas lennukisse siseneda 9mm püstoliga ja 90-päevasest karistusest, mis ta oma pruudi ja tolle sõbra läbipeksmise eest sai, istus ta ära kõigest 59. Kuigi juhtum leidis aset 1997.aastal, siis tuntakse Slaterit ikka veel selle järgi, et ta arvab, et "sakslased tulevad ja tapavad kõik ära!" Seda oli ta nimelt kokaiini ja heroiini mõju all olles politseinikele karjunud.

Heather Locklear

Heatheri hiljutised terviseprobleemid pole mingi üllatus, arvestades, palju see naine oma elu jooksul on alkoholi ära joonud ja rahusteid söönud. Vangi pandi ta aga selle eest, et ta inimese alla ajas, põgeneda püüdis ja joobes oli. Kuigi ohver eriti viga ei saanud, siis pidi Locklear ikkagi karistust kandma. Hiljutisedki uudised staari käekäigu kohta on üsna sünged - kokkukukkumised, tülid, skandaalid, võõrutuskliinikud...

Nicole Richie

Nicole Richie tundub olevat oma elu nüüd jonksu saanud, kuid kunagi oli ta üks paras pätitüdruk, kellele oma tollase sõbrantsi, Paris Hiltoniga, meeldis hirmsasti pidu panna. Ta jäi täis peaga auto juhtimisega vahele, sest korraldas liikluses paraja kaose, uimerdas vastassuunas, sõitis kiirteel tagurpidi ja pandi neljaks päevaks vangi, sest lisaks alkoholijoobele tunnistas ta üles ka marijuana ja rahustite kuritarvitamise ja omamise. Naljakas, aga ta pidas seal vastu kõigest 82 minutit ja registreeris end hoopis võõrutusravile! Kaval tüdruk.

Micha Barton

Probleemne näiteljatar Micha Barton on samuti jäänud meelemürkide mõju all politseile vahele. Uimasele roolikeeramisele lisaks polnud tal ka kehtivat sõiduõigust tõendavat dokumenti, taskus oli kanepit ja nii leidiski ta end šokivangistusest, millest 10 000 dollari eest end välja otsis.

Macaulay Culkin

Väike Macaulay pole ammu enam väike ning ilmselgelt jäeti teda väiksena liiga palju "üksinda koju", sest poisist on kasvanud tõeline paharet. Kanepi, erinevate kangete rahustite ja mitmesuguste pulbrite omamise eest pandi poiss hoopis "üksinda kongi", kust ta end siiski 4000 dollari eest välja ostis. Hea elu, kui raha jätkub, eks?

Mel Gibson

Mel Gibson võib ju vanast rasvast teada, mida naised tahavad, aga seda ta küll ei tea, mida politseinik tahab, sest ta nabiti 2006.aastal purjus peaga roolikeeramise eest kinni. Kuna ta end aga ilusti süüdi tunnistas, siis määrati talle reaalse vanglakaristuse asemel hoopis 3 aastat katseaega, mille jooksul valesti käituda ei tohi. Sellegipoolest veetis ta nii mõnegi päeva arestikambris.

Vince Vaugh

Jennifer Anistoni endine poiss-sõber on üks paras riiukukk. Baarikaklus pole igatahes mingi džentelmeni tunnusmärk. Seda arvas ka politsei ja tahtis pista märatseva staari vangi. Kuna Vaughn oli sel ajal hoopis haiglas, siis pääses ta kergema karistusega kui muidu ja piirduti vaid šokivangistusega.

Mick Jagger 

Vanad roki- ja narkopeerud Mick Jagger ja Keith Richards on nagu prussakad - kui tuleb maailmalõpp ja plahvatab tuumapomm, siis ellu jäävad tõesti vaid parasiidid ja need kaks vanameest. Igatahes, kummaline, et arvukate intsidentide järel kumbki neist kokku vaid mõned kuud vangis veetis. Juhtus see siis Itaalias, kui rokkarid uimastite omamisega vahele võeti. Keith pääses tervema nahaga. Vedas!

Hugh Grant

Hugh Grantile meeldivad lõbunaised! Nimelt pandi ta korraks pokri, tehti 1180 dollari suurune trahv ja pandi 2-aastasele katseajale ja kästi läbida AIDSi teemaline kursus, sest staar üritas avalikus kohas prostituudiga seksida. Tema tolleaegsele pruudile Elizabeth Hurleyle see ilmselt väga ei meeldinud...

Russell Crowe

Russell Crowe on vägivaldne mees! Nimelt tunnistas ta end süüdi raskes kallaletungis, märatsemises ja relva omamises ning ka selles, et ta viskas hotellitöötajat telefoniaparaadiga, kuna ei saanud oma naisele Austraaliasse helistada. Talle sooviti määrata 7-aastast vangistust, suurt trahvi ja USA viisa kaotamist, mis arvestades ta näitlejaametit, oleks röövinud talt märkimisväärse osa teenistusest. Asi lõppes siiski õnnelikult, aga kohtusaalide ja trellidega on mees vägagi tuttav.

Tommy Lee

Tommy Lee ei armastanud oma naist sugugi sama palju kui Russell Crowe ja ei tahtnud talle kusagilt helistada, vaid pandi kuueks kuuks trellide taha, kuna peksis Pamela Andersoni hoopis vaeseomaks. Teda hoiatati ühtlasi, et kui sellised asjad peaks korduma, siis kestab karistus järgmisel korral 3 aastat. Mötley Crue trummar suunati ka viharavile, mille ta küll läbis, kuid ometi on vägivallatsemist ka pärast seda ette tulnud.