Reklaamispetsid on hinnanud üheks õhtu hitiks Audi reklaami, kus häbelik noormees keskkooli lõpuõhtul isalt vinget autot laenab ja sellest julgust ammutanuna suudleb neidu, keda alati on tahtnud suudelda. Otseloomulikult on teol tagajärjed ning neiu poiss-sõbralt sinise silma saanuna kihutab noormees rahumeeli oma püssi Audiga minema. "Julgus defineerib meid!" on reklaami slõuganiks.

Volkswageni uue põrnika reklaam räägib tavalisest USA kutist, kes ühtäkki päikselise Jamaica aktsendiga rääkima hakkab. Teate küll, sellises Bob Marley stiilis: "Don't worry, be happy!" Positiivsusest kiirgav härra teeb kõiki enda ümber õnnelikuks ja otseloomulikult on selle hea tuju allikaks tema punane neljarattaline. "Istu sisse ja hakka õnnelikuks!"

Üks vahvamaid reklaame on tehtud meie maal mitte müüdavatele "Doritos" krõpsudele, mille staarideks on habemega mees ja kits, kellele väga krõbistada meeldib. Veidi tarantinolik ja väikse hirmu- ja huumorielemendiga vürtsitatud. Leidlik!

KIA reklaam kombib hea maitse piire veidra reklaamiga, milles üks nohiku välimusega kutt robot-neidudelt peksa saab selle eest, et ta autot jalaga toksib ja klaasile näpujäljed jätab. Austa tehnoloogiat, on loo moraal. 

Midagi sellist nagu alljärgnev Budweiseri reklaam, pole ammuilma nähtud. Tõeliselt imal-magus-lääge ameerikalik pisarakiskuja, mis mängib reklaamitarbija tunnetel, luues imelise pildi katkematust inimese ja hobuse sõprusest. Seda lihtsalt peab vaatama, et mõista ja pingutada, et mitte nutma puhkeda.