Little Miss Estonia 2012 võistlusel saavad osaleda lapsed vanuses 5-15 ja võitja esindab Eestit lausa rahvusvahelisel iludusvõistlusel Little Miss World 2012. Ehk siis kõik nagu päris! Ning paraku on päris ka pinge ning karm konkurents, mis laste psüühika vägagi pahupidi võib keerata nagu näitab Ameerika Ühendriikide näide, kust pärit telesari "Toddlers & Tiaras" (Eestis nähtav kanalil TLC) on tõstatanud palju küsimusi ja pahameelt selle üle, kuidas Ameerika emmed elavad laste peal välja oma teostamata jäänud unistusi. 

Valisime välja kolm hirmsaimat ema, kes ise uhkusest säravana oma tütreid presenteerivad ning väidavad, et lapsed naudivad seda, kuigi lapsed nutavad ja jonnivad ning keelduvad tihtipeale tegemast asju, millega alla 18-aastastel mingit pistmist pole. Või siis vastupidi, juba 5-aastaselt ollakse kasvanud sääraseks ennast täis diivaks, et hoia ja keela!

Vaata videosid ja otsusta, kui nauditavad need emmede poolt ette kirjutatud ilu- ja ergutusprotseduurid on:

3. koha saab ema, kes lapse keeldumisest hoolimata 5-aastasel kulme vahatada laseb ja teda kommikotiga ära osta püüab. Ometi ei peata ka see jonni, mis vahariba ärasikutamisega kaasneb.

2. koht kuulub kunagisest iluduskuningannast emale, kel ilmselgelt mõned tiitlid elus võitmata jäänud, sest miks muidu peaks täie mõistusega naine oma kaheaastast tütar isepruunistuva kreemiga mäkerdama.

1. koha kindel võitja on äärmiselt ülekaaluline ema, kes on pontsaka pisitütre pea on täiesti segi ajanud ja ta ennasttäis jõmpsikaks muutunud. Allpool olevas videos räägivad ema ja laps rõõmsalt sellest, kuidas väike kuninganna ergutuseks energiajoogisegu sisse kallab.

Kui Honey Boo Boo hüüdnime kandev preili telesaates end demonsteeris, proovis ka saatejuht tema salajast Go Go Jooki, mis neiu "käima tõmbab". Tulemuseks oli ebaselge diktsioon, peapööritus ning kuumahoog. Kui see mõjub nii 50-ndates mehele, siis mida teeb see lapse organismile?