Teismeline tulevane isa pureti hulkuvate koerte poolt surnuks, samal ööl oli koerakari vägivallatsenud ka ühe noore naise kallal. Kari koosnes vähemalt kaheksast loomast, mehe karjeid ei kuulnud keegi, teda hammustati kümneid kordi.

Mehe sõbrad on ootamatust ja vägivaldsest surmast šokeeritud ja sõnasid meediale, et 18-aastane pidi peagi isaks saama.

Samal ööl saatusliku rünnakuga langes karja ohvriks 24-aastane Kristina Rostava, kari ründas naist raevukalt rebides talt peast ühe kõrva ja juuksed.

Oleg langes rünnaku ohvriks umbes keskööl, ta oli parasjagu sõbra juurest koju jalutamas. Traagiline oli see, et keegi ei kuulnud mehe appikarjeid.

Kohutav vahejuhtum jäi ka valvekaamera lindile, videos võib näha ribadeks rebitud riietega meest lamamas lumehanges.

Olegi sõber Nikita Orekhov sõnas meediale, et ta ei suuda juhtunut siiani uskuda.

"Kohvik oli suletud ja kedagi polnud enam tänavatel liikumas. Keegi ei kuulnud tema appikarjeid."

Samal ööl kõndis kõrvalasuvas tänavas Kristina, keda kohaliku meedia teatel ründas samauti koerakari.

Naist oleks samuti oodanud kindel surm, õnneks kuulis kohalik elanik Pjotr Trifonov naise karjeid ja tõttas lumelabidaga koerakarja laialik peksma.

"Ma lohistasin naist koertest ühe käega eemale ja teisega peksin loomi eemale. Kui ma jõudsin oma maja ette, siis ma kutsusin politsei ja kiirabi. Alles siis ma märkasin, kui rängalt oli naine viga saanud. Kõik tema riided olid katki. Peaaegu pool tema pead oli juustest tühjaks kistud. Ta oli väga raskes seisundis. Ma püüdsin teda ärkvel hoida, ta oli šokis," rääkis Pjotr meediale.

Meedia teatel on inimesi rünnanud koerad hukatud, Venemaal on mitmes piirkonnas hulkuvad loomad väga suureks probleemiks.

Video rünnakust on allpool! Ettevaatust, kaadrid on häiriva sisuga!