Califorinast pärit 18-aastane Juliana Corrales oli koolireisil Prantsusmaal, tüdruk palus ühe võõra noormehe abi, et täita enda eluaegne unistus. Nimelt oli teismelise unistuseks suudelda kedagi Eiffeli torni tipus.

Tüdruk palus ühelt "imeilusalt" noormehelt abi ja too nõustus häbelikult neiu palvega. Pärast südamlikku suudlust avastas Juliana, et ta oli unustanud noormehe telefoninumbrit või mingit muud kontakti küsida.

Tüdruk postitas armsast hetkest video sotsiaalmeediasse ja palus inimestelt poisi leidmisel abi. Juliana teadis ainult seda, et noormees oli pärit Texasest ja et tema eesnimi on Gavin.

Internet tõttas kiirelt appi ja üsna kiiresti aitasid lahked inimesed paaril taas üksteisega ühendust saada. Mõned leidsid Gavini ema Instagrami postituse reisist, teised jälle märkasid poissi Facebookis.

Kahjuks tuli välja ka piinlik fakt: nimelt on poisil tüdruksõber olemas. Kuid kuna poisi ema oli reisil kaasas ja andis tüdruku abistamiseks ka omapoolse loa, siis ehk tüdruksõber ei pahanda.

Seekord jäi Juliana unistus moodsast muinasloost täitumata.

Vaata videot suudlusest allpool!