Ohio politsei esindaja Paul A. Pride sõnas, et seitse inimest said viga, nendest kolm on praegu kriitilises seisundis. Õnnetus juhtus, kui atraktsioon nimega "Tulekera" purunes sõidu ajal.

Atraktsioon koosneb kuuest reast istmetest, mis keerlevad ringi kiirusega 13 pööret minutis. Samal ajal liigub terve struktuur pendli kombel ja tõuseb kuni 12 meetri kõrgusele. Atraktsioon on töös olnud alates 2002. aastast, see on lõbustuspargi üks kõige menukamaid sõite.

Internetti postitatud videos on näha, kuidas atraktsiooni struktuur pingele vastu ei pea ja selle tulemusena inimesed välja kukuvad.

Rhonda Burgess oli enda lastega laadal, kui õnnetus juhtus. Üks naise kolmest pojast ootas samal ajal järjekorras, et pääseda adrenaliinirohkele sõidule.

"Atraktsioonil oli igas kärus neli sõitjat. Üks käru murdus lahti ja sellega koos ka reisijad. Vähemalt kaks inimest lendasid pea kuus meetrit, maandudes selili betoonile," sõnas naine.

Pärast õnnetust muutus sündmuskoht kaootiliseks, töötajad püüdsid inimesi purunenud atraktsioonist eemale toimetada.

Kõik lõbustuspargi atraktsioonid laadal pandi pärast õnnetust kinni.

"Meie südamed on koos õnnetuses viga saanud inimeste perekondadega. Me oleme kõik atraktsioonid kinni pannud ja avame need alles siis, kui kõik on kontrollitud ja ohutuks tunnistatud," kirjutasid laada korraldajad.

Ettevaatust, video võib olla häiriv!