The Daily Mail teatas hiljem, et Mariah Coogan (23) ja Helena Lagos (22) olid samuti hukkunute seas. Mõlemad olid Instagramis modellid. Samuti hukkusid ka nende sõbrad Anand Patel (26) ja James Pedroza (28).

Coogan jagas lennukis videot vaid paar hetke enne kohutava õnnetuse juhtumist. Ta filmis end lennukis istumas, kaamerat vahepeal Pateli suunas keerates.

Coogan soovitas videos, et Pedroza lennukit juhiks. Noormehel oli piloodilitsentsi taotlemine parasjagu pooleli, kuid ei riiklik transpordiohutusamet kui ka föderaallennuamet ei kommenteerinud õnnetusest midagi viidates vaid sellele, et uurimine ja juurdlus alles käib.

Pedroza kiitles oma lennukiostu 7. veebruaril Instagramis, meedia teatel alustas mees aga piloodiõpingutega alles eelmise aasta oktoobris.

Mehe sõber kinnitas Fox uudistele, et Pedroza ja Lagos olid suhtes. Mariah Coogan oli Californiast pärit modell ja ratsutamistreener. "Ta oli väga seiklushimuline ja temaga oli alati kerge suhelda," sõnas naise endine õpetaja kohalikule väljaandele.

"Ta oli tõeline vaba hing ja nautis lõbutsemist," rääkis üks teine naise tuttav. "Tal ei olnud ühtegi negatiivset omadust, ta oli üks kõige positiivsemaid tüdrukuid, keda eales kohanud olin," rääkis teine tuttav.

Vaata noorte viimaseid sotsiaalmeedias jagatud videoid allpool!