Nagu bändi Facebooki postitatud videost näha, siis võtsid linnas asuvat vanglakompleksi juhtkonna vastumeelusele vaatamata külastama saabunud Pussy Rioti liikmed parasjagu kiirtoidurestoranis hommikueinet, kui neid ründas meestekamp, kes asus sõimlema ja naisi erinevate esemetega pilduma. Üheks kallaletungi osaks oli naiste pritsimine süstla sisse kogutud briljantrohelisega ja bändiliikmete kinnitusel mingi söövitava läbipaistva ainega, mis pani silmad kipitama.

"Maša Alehhina - peapõrutus. Rauast värvitopsid tabasid teda pähe, nii et veri voolas," kirjutas Tolokonnikova Facebookis. Väidetavalt läks Marial vaja ka arstiabi. "Mina - silmad said kõrvetada. Nad pritsisid mingit toksilist läbipaistvat ainet. Kümme minutit ei näinud midagi, siis silmanägemine naasis," seisis postituses.

Juhtum lõppes ründajate lahkumisega, kes soovitasid bändil sama teha: "Teid ei ole siia vaja!"

Video on juba asunud kiiresti levima nii YouTube'i kui ka Facebooki vahendusel. Nii mõnegi arvamuse kohaselt on tegemist näitemänguga, mille eesmärgiks on tõmmata Pussy Rioti tegevusele tähelepanu, pealegi on tegemist ju performance-kollektiiviga.

Või on tegemist ehtsa kallaletungiga? Vaata videost ja anna teada!