28-aastane Tatyana Tuzova on ennast loonud päriselu Barbieks, kes töötab lastepidudel, esineb telesaadetes ja sõidab ringi roosa Barbie autoga.

Lauljatarist Barbie-hakatis on pärit Moskvast ning ta on armastanud nukke terve oma elu, "Ma armastan Barbiena töötamist," on Tatyana rahul.

Kõige nukumaailmaga kaasnevaga naine siiski rahul pole - nimelt ei meeldi talle Ken. "Ma olen alati armastanud Barbiet ja kõike tema juures, kuid Kenist pole ma kunagi olnud suurimal arvamusel. Ta ei näe välja nagu mees. Ta on liiga naiselik," kurdab Tatyana.

"See võib kõlada liiga karmilt, kuid nii näen mina asju, mehed ei tohiks välja näha nagu Ken. Nad peavad olema suured, tugevad ja poputamata."

Kui Tatyana otsustas enda iidoliks hakata, värvis ta oma juuksed plaatinablondiks ja põletas liigsed kilod - 28-aastane naisterahvas on nüüd kõhnem kui ta oli 15-aastaselt. "Ma olen nüüd kõhnem, kui teismelisena ja mu kodu on alati täidetud erinevate Barbie asjadega nagu roosimajad, autod jne."

"Ma armastan ennast printsessina tundmist. Ma olin 12, kui ma enda esimese nuku sain ja arvasin koheselt, et nii peab üks naine välja nägema."