Hurdes, kes sattus pärast ecstasy võtmist haiglasse, oleks äärepealt enda elu kaotanud, kirjutab Buzzfeed. Hetkel haiglas taastuv noormees tegi laupäeval Facebooki sisuka postituse, mida on viimase kahe päeva jooksul vaadatud rohkem kui 3 miljonit korda ja sajad inimesed on Jordyle enda tuge pakkunud.

"Mul on vedanud, et ma elus olen," kirjutas ta. "Võimalik, et jään närvi- või ajukahjustuse tõttu elu lõpuni kokutama ja tõmblema. Palun palun palu ärge eelistage "odavamat lõbu", sest see võib ka teiega juhtuda. Kui mu jutt vähemalt mõnelegi inimesele korda läheb, siis olen ma võib-olla kellegi elu päästnud."

Thank you so much for the love and support from everyone. I honestly can not believe how much the post has gone viral. Please share this video. The more that can see this. The more lives can be saved
Posted by Jordy Hurdes on Sunday, 22 November 2015

"See on mänginud mu elus suurt rolli ning mõjutanud mitmeid mu pereliikmeid ja ka sõpru. Arstid ei suuda uskuda, et ma ikka veel elus olen ja seega olen ma väga tänulik, et ma veel siin olen. Hetkel on käimas ootamismäng, et näha kas ma jään elu lõpuni tõmblema ja ma pole kindel, kas minu kokutamine läheb lähiajal paremaks. Palun ärge laske end sellesse maailma tõmmata. See tundub lust ja lillepidu, kuid see pole seda väärt."

"Öelge narkootikumidele ei - minu pärast. Palun."