Kirill, miks sa justnimelt Eestisse kolisid?
Varem elasin ma Peterburis, ühes kivimajas kus tehti filme. Ma olen ilmselt kõik maailma filmid ära näinud. No ja ükspäev nägin filmi Lottest ja tema sõpradest ja ma tahtsin näha, kas kõik on ikka nii nagu filmis näidatud oli. Kui ma Eestisse Leiutajatekülla jõudsin, siis ma veidikene ikka pelgasin ja piilusin alguses põõsa tagant. Hiljem sain aru, et karta pole midagi ja olin julgem.

Kuidas sinu eesti keele õppimine edeneb?
Eesti keel on päris raske keel. Aga väga-väga ilus keel! Kui sa midagi väga tahad ja pingutad selle nimel kõigest väest, siis õnnestub see kindlasti. Mõned minu sõbrad Venemaalt ütlevad, et olen nii palju eesti keeles rääkinud, et vene keeles rääkides tekib isegi väike eesti aktsent.

Mis sa Eestis plaanid teha?
Eesti on nii ilus maa. Praegu käin ma mööda Eesti kauneid kohti ja imetlen loodust. Siin on kõik väga ilus ja puhas. Kuna ma väga armastan filme ja kino, siis suvel tahaksin hakata Lottemaale ka kino rajama. Ma muidugi veel ei tea, kas teha heliga filme või tummfilme, aga eks ma peagi miskit otsustan.

Kas sa tahaksid midagi ise lõpetuseks lisada?
Äkki peaks ütlema seda, et tihtipeale ei ole tähtis see, mis keelt keegi räägib või milline välja näeb. Igaüks ongi teistest veidi erinev ja meil kõigil on võimalus rääkida ühte keelt, millest kõik aru saavad. See on headuse keel ja nagu Lottegi ütleb: "Headus teeb elu huvitavaks!"

"Traditsiooniliselt oleme talve jooksul tublisti leiutanud. Giovanni leiutatud kalade pesemise masin, vanade jäneste aitamise tool ning hulluksajamise masin on mõned lennukamad leiutised, mida uuel hooajal teemapargist leida võib," paljastab Lottemaa tegevjuht Margit Toodu ja lisab, et uute radade ja väljakutsetega on laiendatud ka seiklusparki ning Eesti Rahva Muuseumi, ERM-i eeskujul sai valmis Jäneste Rahva Muuseum ehk JRM.

Lottemaa teemapark Reiu külas on sel hooajal avatud 9. juunist 31. augustini iga päev kell 10-18.

Jaga
Kommentaarid