1. "Ühte kolledži õpilasest poissi süüdistati jalgratta varguses, kuid ta eitas seda nii kategooriliselt, et lasi isegi enda preestril tunnistuse kirjutada. Hiljem ilmus päevavalgele turvakaamera lindistus vargusest."
2. "Mu sõber on peres ainus laps ja ta eitas koduseintele sodimist."
3. "Ta väitis, et on kuulsa popstaari poeg ja võib mind temaga tuttavaks teha...Kõnealusel popstaaril polnud lapsi."
4. "Mu klassikaaslane rääkis, et ta omab Philadelphia lennujaama ning tal on neli eralennukit, Bentley ja Ferrari."
5. "Ta tegi Charlie Sheeniga Las Vegases kokaiini. Nädal hiljem rääkis ta, et tema suur unistus on Sheeniga kohtuda."
6. "Ta ütles, et tema eemaldatud munasarjad kasvasid tagasi ja ta saab nüüd lapsi. Tal voolasid õnnepisarad, kui ta sellest mulle rääkis."
7. "Ta pidavat ööklubi omanikku teadma ja lubas meid tasuta sisse aidata. Kui me kõik kohale ilmusime, siis ta jooksis minema."
8. "Töötades pitsarestoranis kohtab palju segaseid inimesi. Mu lemmikuks on üks tüüp, kes väidab, et ta kõneleb 17. erinevat keelt. Mina räägin mandariini keelt, mu üks töökaaslane oskab hindu keelt ning teine kolleeg kõneleb hispaania keelt. Me testime teda koguaeg ja ta vastab meile suvalise pläraga. On imeline, et ta ikka üritab seda vale elus hoida."
9. "Mu kogukas kolleeg väitis, et jookseb iga päev oma SWAT eriüksuse sõpradega 5 miili. Samuti väitis ta, et tal on vanakooli sõiduauto. Kui ma palusin seda autot näha, siis tuli ta järgmine päev tööle ja teatas, et tegi teel tööle autoõnnetuse."
10. "Ta on maailma kõige ohtlikum häkker ja valitsus maksab talle, et ta kolmandat maailma sõda ei alustaks."