24-aastane Ameerika rulataja Ryan Sheckler on tituleeritud kui üks maailma parimaid rulatajaid, tal on ette näidata hulgaliselt esikohti rahvusvahelistelt võistlustelt. Laiemale publikule sai ta tuntuks MTV reality-saates “Life of Ryan”. Eestis käis Sheckler võistlemas meie oma ekstreemiolümpial Simple Session, kus Sheckler osales juba kolmandat korda.

Sheckler tutvustab sadade tuhandete vaatajateni jõudvates veebisaadetes Eestit uuest ja põnevast vaatevinklist – filmimas käidi Tallinna Teletornis ja Taktikalise Laskmise Keskuses, samuti näeb põnevaid kaadreid võistlusmöllust Saku Suurhallis.

“Sheckler Sessions” kolmas hooaeg keskendub rula-spottidele üle maailma. Intervjuus redbull.com-le ütleb Sheckler, et rulatamine ja reisimine on tema jaoks omavahel väga tugevalt seotud: “Minu kirg rulatamise vastu on aja jooksul suurenenenud suuresti just seetõttu, et see annab mulle võimaluse reisida, kohtuda inimestega ning aidata neid, kellel seda vaja on”. Sheckleril on ka heategevusfond Sheckler Foundation, mille eesmärgiks on aidata lapsi ja vigastatud sportlasi.