Eelroaks pakutakse külalistele hõrku salatit, milles õun, viinamarjad, seller, rooma salat ning mis on üle valatud munavalgest ja sidrunimahlast koosneva kastmega. Salatipisku peale pannakse saiakrutoon ning see kastetakse omakorda pähkliõlisse.

Pearoog on eriti ebatavaline. Serveeritakse vasikafileed koos aeglaselt küpsetatud alpihõrnaga. Lisandiks kartulikroket ja erilised kirsid, kõige tipuks tomatifondüü ja must Toskaana lehtkapsas.

Ka magusaarmastajad ei pea pettuma. Desserdiks pakutakse erilist sidruni-juustukooki, šokolaadi- ja soolakaramellikastmega ning dacquoise-nimeline eriline kihiline koogike mandli- ja pähklikreemiga. Desserdi juures on ka šokolaadikaste ja imeõhuke valge šokolaadi laast. Magususe vähendamiseks on lisatud ka mangot vaarikate ja sidruniga ning magustoitu kroonib kuldse säraga pallike.