Suurel peol osalesid nii sünnipäevalapse kollegid filmi- ja teatrimaailmast kui tuntud isikud teistelt elualadelt. Spetsiaalse menüü koostas Gloria peakokk Dmitri Demjanov, meelelahutuse eest vastutas Mart Sanderi Bel-Etage Swingorkester ja Hanna-Liina Võsa. Vaadati katkendeid juubilari filmidest ja telesaadetest ning meenutati põnevaid seiku tema elust.

Peo juhil Mart Sanderil oli aga kingituseks veel midagi: ta maalis juubilarist portree, kus Eve Kivi näeb välja vaevu 20-aastane. Sander ise ütleb Publikule, et leidis Evest ühe vana 50ndatel aastatel tehtud foto ning ei suutnud vastu panna.

"Kuna tahtsin teda üllatada, siis ma ei saanud paluda Evet endale poseerida," ütleb ta. "Kavatsesingi maalida mõne foto järgi, ja kohe, kui seda pilti nägin, tundsin, et siin on kõik see, mis ühes maalis peab olema."

Ka juubilar ning külalised olid teosest võlutud ning Eve Kivi pidi mitmel puhul koos maaliga kaamerate ees poseerima. Avalikkuse üksmeelne otsus oli: Eve Kivi ei ole viimase viiekümne aastaga palju muutunud!