New Yorgi osariigi ülikool on jõudnud järeldusele, et paarid, kes napsutavad koos jäävad suurema tõenäosusega kokku, vahendab AOL.

Dr. Gregory Homish on viimase kümnendi jooksul uurinud paaride käitumist ja rahulduvust. Hiljuti jõudis ta järeldusele, et paarid, kes kasutavad sarnaseid meelemürke ja käituvad nendega vastavalt, on suurema püsivusega suhtes. Vastavustabelis oli kindlal kohal alkoholi tarbimine ehk teisisõnu - napsuke kallimaga eduka suhte nimel!

See ei tähenda, et paarid, kellele ei meeldi alkoholi tarbida, peaksid abielu parandamise eesmärgil seda tegema. See vaid vihjab sellele, et inimesed, kellel on sarnased naudingud peaksid kokku jääma.

Homish jälgis üle 600 paari abielu algust. Paarid täitsid küsimustikud enne abiellumist ja kordasid küsimustiku täitmist esimesel, teisel, neljandal ja seitsmendal abieluaastal. Uurimus leidis, et erinevate joomisharjumustega paarid polnud aja jooksul üksteisega rahul, erinevalt kaasadest, kellele meeldib koos klaasi tõsta.

Võiks oletada, et paarid, kes ohtralt koos napsutavad kaevavad ennast depressandiga auku, kuid uurimus andis teistsuguseid vastuseid.

Võib-olla on need paarid lihtsalt liiga purjus, et viitsida tülitseda. Igatahes teevad nad midagi õigesti! Proosit õnnelikele paaridele!