Daily Mail vahendab, et väike iludusprintsess Bobbi Boyden on hoolimata noorusest juba tõeline diiva. Tema hüüdnimeks on ühel võistlusel esitatud tantsukava järgi Baby Beyoncé ja laps on igasuguste meigivahendite, parukate, šinjoonide, ehete ja muude vidinatega juba enam kui harjunud.

Oma tütre kõige edevamale võimalikule teele suunanud ema on lapse saavutuste üle uhke ja kirjeldab rõõmuga Bobbi varakult välja kujunenud pirtsakaid iseloomuomadusi. "Selles mõttes on Bobbi nagu tõeline väike daam, et armastab tähelepanu keskpunktis olemist. Ta lausa röögib, et iga hinna eest lavale pääseda," kirjeldab naine.

"Me oleme praeguseks kulutanud umbes 5000 naela iludusvõistlustel käimisele. Üks kleit maksis näiteks 200 naela, aga ta sai seda vaid 2 korda kanda ja kasvas juba välja. Ma ei saa mitte kuidagi neid kulusid kokku hoida, sest see nägu, millega ta lavale läheb, on hindamatu!" põhjendab ta.

Muide, inglanna ei kasuta oma türekese kaunistamisel juukselakki ega rasket jumestust. "Ootan sellega vähemalt ajani, kui ta on 5 või midagi. Praegu kasutab ta vaid küünelakki ja huulepulka!"