Taavi Tõnisson on andekas näitleja, kelle tugevuste hulka kuuluvad nii lavaline kohalolu ja energia, kui ka suurepärane lauluhääl. Laiemale üldsusele on ta tuttav uurijana tele-ekraanilt sarjast „Kelgukoerad“. Tõnisson on alati valmis end täiendama, seetõttu on Improteater Impeeriumil, kes sel hooajal mängib etendusi koos külalisnäitlejatega, hea meel teda kahel etendusel enda lavapartnerina näha. Tõnissoni iseloomustatakse kui üdini hea südamega ja alati naerusuist inimest. Improlaval selgus ka, et tegu on tõelise romantikuga. Tema esitatud improviseeritud armastuslaule võib kuulda 5. mail kell 19.00 Tallinna Kammerteatris ja 11. mail kell 19.00 Tartu Genialistide Klubis.

Taavi ise arvab eesootavast nii: „Ma olen suur plaanide armastaja! Mulle meeldib, kui kõik on piisava ajavaruga ette teada… aga vahel muutub selline elu kuramuse igavaks ja siis tahaks üllatusi! Improteater on mulle suureks üllatuseks! See on nagu virmalised Eesti taevas või moosisai heeringaga või… Sukelduda tundmatusse heas seltskonnas — see on mu eesmärgiks!“

Improteater on üle maailma levinud teatrivorm, kus kõik sünnib publiku silme all. Etendused on improviseeritud, kõik juhtub siin ja praegu, mängitava loo sisu kohta midagi eelnevalt kokku leppimata.
Improteater Impeerium sündis 2014. aastal, kasvades välja Eesti esimesest improvisatsioonilist teatrivormi viljelevast trupist. Impeeriumi truppi kuuluvad viieaastase improkogemusega kutselised näitlejad Tarvo Krall, Erki Aule, Merilin Kirbits, Maarika Mesipuu-Veebel (Rakvere Teater), Kati Ong (Endla Teater), Maarius Pärn, Rauno Kaibiainen, Mairi Jõgi. Veel on trupis muusikud Ragnar Toompuu (Nikns Suns), Madis Jürgens, Madis Kreevan (Taavi Peterson & Üdi), valgustajad Martin Makarevitš ja Mario Saarik ning projektijuht Monika Tomingas.