Reutersi teatel on "Gangnam Style'i" ülemaailmne populaarsus (isegi Barack Obama oskab seda va hobutantsu!) teeninud sellele koha ka ühes Briti sõnaraamatus.

Uudiskanali teatel on Collins Dictionary sõnaraamat valinud loo pealkirja üheks oma 2012. aasta sõnaks. "Me otsime sõnu, mis räägivad möödunud aasta lugu," sõnas sõnaraamatu peatoimetaja. "Mõned sõnad tulevad ja lähevad, ilma et neid enam kunagi eriti meelde tuletataks, kuid mõned kipuvad ajalukku jääma."

Kokku valib sõnaraamat 12 sõna - iga kuu kohta üks -, mis saavad oma rea Collinsi teatmikus. Sõnad valitakse selle põhjal, kui palju, kui tihti ja kui kaua neid meedias, igapäevases suhtluses ja avalikes sõnavõttudes kasutati.

Collinsi aasta sõnade nimekirjas esinemine ei täheda siiski aga seda, et sõnale oleks kindustatud igavene elu keelepärandina, kuid "gangnam style'il" pidada sõnastiku peatoimetaja kinnitusel selleks potentsiaali olema küll.

Sõnaraamatu teiste aasta sõnade seas esinevad ka terminid "emmeporno" ("mummy porn"), millega on märgitud nn žanrit, mille kuulsaimaks esindajaks on hittraamat "50 halli varjundit", ning "supertorm" ("superstorm") Ameerika idarannikut laastanud orkaan Sandy järgi.