Kümned inimesed said Carlstoni pubis Uus-Meremaal erakordse reedeõhtuse meelelahutuse osaliseks, kui õlleklaasi kõrvale avanes üle tee majast vaatepilt, kuidas seal paikneva kindlustusfirma mees- ja naiskolleeg teineteist liigagi hästi tundma õppisid nii põrandal, toolil kui laual.

Pubikülastajate uudishimu oli nii suur, et bänd lõpetas mängimise, sest publiku tähelepanu oli sootuks muule suunatud. Peagi täitus sotsiaalmeedia kaadritega enneolematust showst. "Nad oleksid pidanud tuled kustutama," sõnas üks pubikülastaja

"Oleme väga pettunud!" sõnas kindlustusfirma Marsh Ltd juhi Grant Milne, kelle sõnul on neile töötajad teada ning käib uurimine, mille tagajärjel võivad mõlemad oma töö kaotada, sest on rängalt kahjustanud ka firma mainet. Juhi sõnul võivad nad aga ka uurimise järel pääseda ainult hoiatusega, kui nende teo kahju ulatust on hinnatud.

Kui ka töö ühele neist vähemalt talle alles jääb, siis lmselt naine küll mitte, sest vägagi äratuntav kindlustusagent piltidel on abielus. Või vähemalt selle uudise ilmumiseni oli.