Õnnelikult abielus oleval paarikesel oli pikaajaline armas traditsioon korra aastas Las Vegases meelt lahutamas käia. Sel aastal võeti taaskord reis ette, ainult et paariga ühines naise kaksikõde Jody, kirjutab Unilad. Jody oli just läbimas valusat lahutusprotsessi, seega kõik kolm olid päri, et kasiinodes lõbutsemine tundub hea ideena.

Viiepäevane reis möödus rõõmsalt ja ladusalt, kuni viimase õhtuni. Kõik kolm läksid kasiinosse mängima ja napsutama. Joodi muidugi viimse õhtu vääriliselt. Mingi aeg maandus abielupaar tagasi hotellituppa, Jody, kes oli endale šarmantse härra sebinud, jäi baarileti äärde jooki rüüpama.
Mees meenutab, et pärast paari tundi magamist ärkas ta üles, endiselt purjus ja väga kiimas. Unine mees krahmas enda kõrval lamava naise järele ja asus suksutama. Pärast lühikest akti, mis kestis 2 minutit, tahtis mees natuke kaisutada ning haaras naise oma embusesse. Järgmisel hetkel ehmatas ta end südari äärele - oma naise armsate pehmete rindade asemel jäid pihku silikoonist balloonid. Karm tõdemus jõudis teadvusesse sekundid hiljem, nimelt oli ta seksinud oma naise kaksikõega. Samal hetkel astus hotellituppa ka mehe ametlik abikaasa, kes juhtunut nähes šoki sai ja nuttes toast välja jookis.

Tänaseks on paarikesel pooleli lahutusprotsess.