Tuntud Saksa filmimehe Rainer Werner Fassbinderi samanimelisel filmil põhinev lavastus jälgib vanema proua Emmi ja temast 30 aastat noorema võõramaalase Ali armastuslugu, mis ulatub üle rahvuslike, keeleliste, rassiliste, kultuuriliste ja vanuseliste piiride. Peaosi mängivad Ene Järvis ja Tanel Ingi.

Kui esmasel vaatlusel võib tunduda, et lavastus tegeleb peamiselt oma ja võõra konflikti temaatikaga, siis kuigi tegu on sotsiaalse melodraamaga, on see lavastus ühtlasi ood armastusele. „Pealispinnal on hirm lihtsalt rassism või ksenofoobia. Aga kui kaevata sügavamale, siis on seal inimese üksindus, haavatavus ja isolatsioon,“ selgitas Tubin.

Lavastus on hooaja jooksul saanud palju positiivset tagasisidet. Rait Avestik tõi Sirbis ilmunud arvustuses välja, et peaosatäitjate Järvise ja Ingi meisterlikult esitatud näitlejatööd lubavad Emmi ja Ali suhtest välja lugeda midagi peenemat kui seebine armastus ning „küllap on kohtunud hoopis kaks sugulashinge, kes haaravad üksteisest kui õlekõrrest.“ (Rait Avestik „Hirm teistmoodi tegelikkuse ees“, Sirp, 14.11.2014)

Janar Ala kiitis Postimehes ilmunud arvustuses Ene Järvise osatäitmist. „Tema tegelane on kõige rikkalikum, sest ei ole ainult üheplaaniliselt sümpaatne, vaid käib ära ka seal negatiivse poole peal. Järvis liikus mööda nüansside keelt, mis on kunstniku tunnus.“

„Hirm sööb hinge seest“ esietendus Ugala teatri suures saalis 23. oktoobril 2014. Lavastusmeeskonda kuulub lisaks Taago Tubinale Ugala peakunstnik Liisa Soolepp, valguskujunduse autor on Villu Konrad ja liikumisjuht Raido Mägi. Osades Ene Järvis (külalisena), Tanel Ingi, Adeele Sepp, Rait Õunapuu, Martin Mill, Klaudia Tiitsmaa, Kata-Riina Luide, Triinu Meriste, Tarvo Vridolin, Kiiri Tamm, Andres Tabun ja Kristian Põldma.