Tutvustame sulle etenduse tegelasi:

Zoé – Zoé on täiesti tavaline väike tüdruk. Ta on tüdinud, kuid samas uudishimulik ning igatseb rõõmu ja põnevuse järele, arvates, et need on tema jaoks kättesaamatud.

Isa ja ema – Zoé isa, kes on varjunud ajalehe taha ja sulgunud oma maailma, avab lõpuks silmad ning leiab end taas pere ja lähedaste keskelt. Zoé ema on endasse tõmbunud, kuid taasavastab peagi, kuivõrd võrratu on tunda end elust pakatavana tänu valu ja vapruse, mänguhimu ja armastuse kogemisele.

John – tragikoomilise soenguga John ei ole harjumuspärane etendusejuht. Ta on kõhedusttekitav, ent samas võluv saladuslikul teekonnal ümbermaailmareisija: pooleldi telekangelane ja pooleldi õpetaja, kelle tunniplaan on kõike mud kui tavaline.

Sihtmärk – graatsilisuse kehastus. Sihtmärk, kes on äraeksinud tüdrukule mõneks ajaks kaaslaseks, eelistab elada tühjas ruumis, olles samal ajal nii kohal kui ka kusagil ära.

Põmmumees – Põmmumees on sõjakas ja jõuline ent elutu. Justkui elaks tema keha edasi vaid seepärast, et hing keeldub sellest lahkumast.

Lendur – Lenduril on luised tiivad, kuid näib, et ta ei ole valmis nende toel õhku tõusma. Võib-olla ta isegi ei tea, et tal need olemas on. Või teab, aga ei oska lennata. Ehk on ta nii nagu Ikaros lendamist proovinud ja kõrvetada saanud või soovib hoopis maailma ja selle probleemide eest põgeneda.

Päikesetsirkus naaseb Eestisse pärast edukaid esinemisi Tallinnas lavastustega Saltimbanco (2011) ja Alegria (2013). Neid etendusi käis Saku Suurhallis vaatamas 50 tuhat inimest.

Maailmakuulus CIRQUE DU SOLEIL annab Tallinnas, Saku Suurhallis kuus etendust alates 27. maist 2015.

Etenduste ajakava:

27. mail (kolmapäev)
kell 19:00 (uksed avatakse 18:00)

28. mail (neljapäev)
kell 19:00 (uksed avatakse 18:00)

29. mail (reede)
kell 19:00 (uksed avatakse 18:00)

30. mail (laupäev)
kell 15:30 (uksed avatakse 14:30)
kell 19:00 (uksed avatakse 18:15)

31. mail (pühapäev)
kell 14:30 (uksed avatakse 13:30)

Piletid on saadavalt Piletilevis.