1. Kõik, mis on punane, on mehe jaoks täna kaart!
Mingit kasu pole leekivpunasest aluspesust - tema näeb täna selles mitte võrgutamist, vaid:
a) Inglismaa lippu -> mõte jalgpallile
b) Punast kaarti, mida ta palvetab, et täna keegi ei meie meestele annaks.

2. Röhitsemist
Iga jalkasõbra arsenali kuulub õlu, kas või alkoholivaba, ja nii tuleb täna sellega kaasnevaid kõõksatusi taluda tuhandetel naistel oma kodudes. Aroomikompotti segatud krõpsud, hapukurk, küüslauguleivad ja kõik muu ekstralehkav.

3. Mida iganes sa ütled, sind pole olemas!
Sa võid rääkida uue tolmuimeja vajadusest, mis selgus täna päeval koristades või sellest, et homme kavatsed 10 tundi ilusalongis istuda - ta ei kuule midagi ega näe muud peale teleri. Räägi sellest homme parem.

4. Roppused
Hea on tänase mängu ajaks lapsed ja vanurid toast välja saata, sest emotsionaalsed mehed ei suuda end taltsutada ja suust hakkab kõlama erinevaid roppusi ning kõvahäälseid arusaamatuid hüüatusi.

5. Sa pead unustama näosaate ja teleri ära
Kui püüad kell 19.30 selgeks teha, et on aeg kanal TV3 suunas ja näosaatele keerata, siis saadetakse sind Kuu peale selle jutuga. Nii lihtsalt on. Õnneks kannab Delfi ka arvutiekraanil näosaadet üle, seega võid heaga teise tuppa sülearvutiga võimalusel kolida ja ikkagi saadet vaadata. Kliki Publik.ee ja vajuta Play nuppu vaid! Lisaks leiad meie otseblogi, kus saad end koos Näokomiteega välja elada ka. Täna ei pisa teleka vallutamiseks väidetest "See on mu lemmiksaade juuu!" ja "Ma pean seda nägema, muidu suren".

6. Lagamäed ja pudelijõed - muidugi sinu likvideerida
Kui sõbrad on otsustanud just Sinu kodus tähtsaks mänguks koguneda, pead arvestama, et mehed on varmad kohale tassima täis pudeleid õlut, maksku, mis maksab, et mitte taarat, tühju krõpsupakke ning muud ära koristama. Sinu jaoks tuleb karm õhtu, sest selleks, et sa ei paistaks koristusfriigina, püüad kannatlikult lõviks võtnud meeste lahkumise järel kõik alles korda teha, et mitte hommikul ärgates selle keskel maanduda.

7. Testosterooni pritsib
Su mees käitub enne mängu, selle ajal ja järel tõelise isasena ja ilmselt ütleb ärevushoos mängu jälgides asju, mida ta ei mõtle. Püüa üle elada ja andeks anda. Arvesta, et võib juhtuda, et ta soovib emotsioone hiljem magamistoas välja elada ka.

Ilusat jalkamängu üleelamist, kallid naised!